Değerli Hocamız Prof. Dr. Uğur Ersoy, Amerikan Beton Enstitüsü (American Concrete Institute - ACI) tarafından "Onursal Üyelik" ödülüne layık görülmüştür. İnşaPORT Ailesi olarak hocamızı tebrik ediyor, yarattığı değerler için minnet duygularımızı paylaşıyoruz.

0
4071

Değerli Hocamız Prof. Dr. Uğur Ersoy, Amerikan Beton Enstitüsü (American Concrete Institute – ACI) tarafından “Onursal Üyelik” ödülüne layık görülmüştür

Değerli Hocamız Prof. Dr. Uğur Ersoy, Amerikan Beton Enstitüsü (American Concrete Institute – ACI) tarafından “Onursal Üyelik” ödülüne layık görülmüştür.

Ödül, Uğur Ersoy`a ACI`ın yıllık toplantısında 25 Mart 2019`da Quebec City`de takdim edilecektir.

İlk kez 1926 yılında verilmeye başlanan ödül, 2018 yılına kadar toplam 248 kişiye verilmiştir. Enstitü tarihinde ilk kez Türkiye`deki bir akademisyene verilen ödül, Prof. Dr. Uğur Ersoy`a yaptığı araştırmalar, eğitim ve uygulamalarla Türkiye`de ve dünyanın diğer deprem bölgelerinde betonarme tasarımının gelişmesine yaptığı katkılar nedeniyle layık görülmüştür.

Ülkemizde yetişen birçok akademisyen ve mühendisin üzerinde önemli emekleri olan, mühendislik alanında bıraktığı eserlere ek olarak hikaye ve anı kitaplarıyla edebiyat dünyasına da katkılar yapan hocamızı İnşaPORT Ailesi olarak tebrik ediyor, yarattığı değerler için minnet duygularımızı paylaşıyoruz.

Abone Listemize Kaydolun
inşaPORT Mail Aboneliği

Posta listemize abone olun ve e-posta gelen kutunuzda ilginç şeyler ve güncellemeler alın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz.

Bir şeyler yanlış gitti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.