- Mobil Reklam Alanı -

Design 2050

Uluslararası İç Mimarlar ve Tasarımcılar Federasyonu2019 yılı kongresini 13 - 15 Kasım 2019 | Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri’nde gerçekleştirecek. Bu yılın teması Design 2050 .

0
- Mobil Reklam Alanı -

Uluslar arası İç Mimarlar ve Tasarımcılar Federasyonu IFI (The International Federation of Interior Architects / Designers) 2019 yılı kongresini 13 – 15 Kasım 2019 | Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri’nde gerçekleştirecek. Bu yılın teması Design 2050 .
Amacı; iç mimarlık ve tasarımcılık mesleğinde en iyilerin belirlenip sergilenmesi, insanlar üzerinde içinde yaşadıkları mekanın etkilerini belirlemesi, en son endüstri araştırma ve eğilimlerini belirlemek, meslek ile ilgili tüm küresel kuruluşlarla sağlamak olan 2019 IFI Kongresine bu yıl Profesyonel İç Mimarlar Birliği (APID) de sponsor olarak katılıyor.
IFI’nın uluslar arası yarışmalarının ödül gecesi de kongrede düzenlenecek.

IFI ÖDÜLÜ

İç Mimari / Tasarım alanına uluslararası olağanüstü bir katkı sağlayan bir şahsa veya kolektife verilir. IFI, en köklü derneklerden, kuruluşlardan ve üniversiteleri toplu olarak temsil eden üyelerinden ve ilgili tasarım makamlarından ödüle aday gösterilmesini istemektedir. Jüri üyelerine ve IFI’nin endüstrilerine üyelerine ve üreticilerine aday gösterme çağrısı açıktır.

IFI Bursu (FoIFI)

İki yılda bir verilen burslar IFI tarafından belirlenen bir seçim komitesi tarafından IFI tarafından onaylanan adaylara verilir. 2019 Üyeleri Kasım ayında Dubai, BAE’deki 2019 IFI CONGRESS programının bir parçası olarak açıklanacak .

Tasarım Gazeteciliği Ödülü (IFI DJA)
IFI Tasarım Gazeteciliği Ödülü (IFI DJA), herhangi bir iletişim aracı kullanarak olağanüstü ve etkili raporlama ve hikaye anlatımı sunan, dünyadaki İç Mimarlığı / Tasarımı aydınlatan ve ilerleten bireylere verilmektedir. IFI üyeleri bireyleri IFI DJA’ya aday gösterebilirler.

IFI’nin Design Distinction Awards (IFI DDA)

Uluslar arası bir tasarım yarışması olan IFI’ın Tasarım Farklılığı Ödülleri (IFI DDA), IFI’s Design Distinction Awards’ın 2019 yılı başvuru başlıkları Habitat, Çalışma, Sağlık, Rahat zaman, Öğrenme, İnsani, Sürdürülebilirlik ve Öğrenciden oluşmaktadır.
Yarışmadaki değerlendirme kriterleri ise; Özgünlük ve orijinallik, İşlevsellik, Yenilik, Tasarım Çözümü Kalitesi, Sürdürülebilirlik özellikleridir.

Yarışmaya katılım veya aday gösterme son tarih: 25.Ağustos. 2019

AYRINTILI BİLGİ İÇİN

Bu haber 09.08.2019 tarihinde https://www.icmimarlarodasi.org.tr/ de duyuru olarak yayınlanmıştır. Yeniden düzenleyen İnşaat Mühendisi Gülcan AY gulcanbrg@gmail.com

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

error: Content is protected !!

Abone Listemize Kaydolun
inşaPORT Mail Aboneliği

Posta listemize abone olun ve e-posta gelen kutunuzda ilginç şeyler ve güncellemeler alın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz.

Bir şeyler yanlış gitti.

Exit mobile version