Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul

Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı; Yapı – Turkeybuild İstanbul fuar portföyü sayesinde 1978'den beri Türkiye genelinde dünya standartlarında uluslararası yapı, inşaat malzemeleri ve teknoloji etkinlikleri gerçekleştiriyor.

0
2039
yapı fuarı - turkeybuild istanbul

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, Türkiye, Balkanlar, Kuzey Afrika, Orta Doğu, Rusya ve BDT’den yapı sektörlerinin temsilcilerini bir araya getiriyor.

En son ürün yeniliklerini tanıtma ve keşfetme fırsatı sunan etkinlikler, iş geliştirme platformları olarak da hizmet vermektedir. Ayrıca fuar endüstri profesyonellerini desteklemek ve sektöre fayda sağlamak için zengin içerikli iş programlarına da ev sahipliği yapıyor.

Bölgesel gücü arttırmayı hedefleyen nitelikli fuar içeriği

İş Geliştirme Paltformu Etkinlikleri, Konuk Ülke, Konuk Bölge, Hedef Pazar projeleri ve Altın Mıknatıs Stand Tasarım Ödülleri’ni kapsayan fuar içi etkinlikler inşaat sektörünün kurumsal itibar araçları haline geldi.

Fuar bu nitelikleriyle Türkiye’nin inşaat sektöründe yükselen bir yıldız olmasına katkıda bulunuyor.

Yapı Fuarı, yürüttüğü uluslararası işbirlikleriyle dünya genelindeki bilgi ve iş fırsatlarının bölgeye aktarılmasına aracılık ediyor.

42. yaşını kutlayan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, Türkiye yapı sektörünün en uzun süredir düzenlenen fuarı olma niteliğini taşıyor.

Fuar, hem Türk hem de yabancı katılımcılar için alıcılara, karar vericilere ve kanaat önderlerinden  oluşan hedef kitleye ulaşmanızı sağlayan ana bir platform görevi görüyor.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan fuar 18 – 22 Haziran 2019 tarihlerinde sizleri bekliyor.

Fuara katılım için aşağıdaki linkten online davetiye alabilirsiniz.

https://yapifuari.com.tr/Online-Davetiye

Abone Listemize Kaydolun
inşaPORT Mail Aboneliği

Posta listemize abone olun ve e-posta gelen kutunuzda ilginç şeyler ve güncellemeler alın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz.

Bir şeyler yanlış gitti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.