Şirketler Hukuki Süreçleri Ciddiye Almalı!

Keşli Group Law Hukuk Bürosu kurucu ortağı Av. Dr. Ahmet KEŞLİ şirketlerin hukuksal süreçlerini ciddiye alması gerektiğini ve uzman bir ekip tarafından destek almalarının önemli olduğunu belirtti.

0
1891
hukuki
Keşli Group Law Hukuk Bürosu Kurucu Ortağı Av. Dr. Ahmet Keşli.

Keşli Group Law Hukuk Bürosu kurucu ortağı Av. Dr. Ahmet KEŞLİ şirketlerin hukuki süreçlerini ciddiye alması gerektiğini ve uzman bir ekip tarafından destek almalarının önemli olduğunu belirtti.

Ulusal ve uluslararası çok sayıda şirketlerin hukuki sorunlarının çözülmesinde rol alan Av. Dr. Ahmet KEŞLİ, şirketlerin hukuk ile ilgili sorunlarının çözümlerinde mutlaka profesyonel bir ekip tarafından dava konusu üzerinde çalışılması gerektiğini söyleyerek şöyle devam etti:

“İşletmeler ticari faaliyetlerini sürdürürken ihtisasları olmayan hukuksal süreçleri genelde göz ardı ederler. Oysaki hukuki süreç, bir ürünün imal edilip pazara sürülmesine geçene kadarki gibi son derece hayati bir önem arz etmektedir.”

Hukuksal Destek Çok Önemli

“Sanayici ve iş adamlarımız ile şirketlerin CEO’ları bu süreçlerde hukuksal destek alırlarsa hem daha sonraki iş akışlarını kolaylaştırır hem de daha büyük sorunların önüne başlangıçta geçerler!.”

Keşli Group Law Hukuk Bürosu, olarak uluslararası alanda geniş bir network ile dünyanın tanınmış hukuk büroları ile çalışarak ağırlıklı olarak Türkçe, İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinde hizmet sunduklarını ifade eden Av. Dr. Ahmet KEŞLİ yoğunlaştıkları çalışma alanlarını; proje finansmanı ve PPP, ticari sözleşmeler, şirketler hukuku, birleşme ve devralmalar, özelleştirmeler, rekabet hukuku, fikri mülkiyet hukuku, haksız rekabet, davalar ve tahkim, gayrimenkul hukuku, bankacılık, finans, sermaye piyasaları, iş hukuku, sigorta / reasürans, vergilendirme, Avrupa Birliği hukuku, denizcilik, havacılık ve demiryolu gibi taşımacılık sektörü, telekomünikasyon & IT ve elektrik, petrol, gaz gibi enerji piyasası hukuku olarak açıkladı.

Dünyanın 70’ten fazla ülkesinde 8.000’den fazla personeli ile hizmet veren Global bir hukuk ağının Türkiye ofisi olarak faaliyet gösteren Dr. Ahmet KEŞLİ, ofis olarak yerli ve yabancı şirketlerin Türkiye ve yurt dışındaki her türlü hukuki konularında dünyanın her yerinde çözüm üretebilecek durumda olduklarını belirterek şöyle devam etti:

“Globalleşen dünyada küresel hizmet verebilmenin, özellikle de Türkiye li iş adamlarının yurt dışındaki hukuki konularda zorluklar yaşadığından hareketle artık Türkiye merkezli hukuk bürosu olarak dünyanın her yerinde iş adamlarına hizmet verebilmenin önemli bir ihtiyacını cevaplıyoruz.”

Avukatlık mesleği yanı sıra Ticaret Hukuku konusunda öğretim üyesi de olan Dr. Ahmet KEŞLİ, uygulama ile akademik bilginin birleştirilmesinin önemli olduğunu, zira hukukun derin bilgi gerektirdiğini, kompleks ve önemli hukuki sorunların çözümünde çok iyi hukuk bilgisi gerektiğini bu nedenle akademik çalışmaların çok önemli olduğunu belirtti.

Şirketler Hukuki Süreçleri Ciddiye Almalı! başlıklı haber; Ceo Haber sitesinde yayınlanmıştır.

Düzenleyen;

İnş. Müh. İsmail Enes ERDEĞER

www.ismailenes.com / www.ensmuhendislik.com

Abone Listemize Kaydolun
inşaPORT Mail Aboneliği

Posta listemize abone olun ve e-posta gelen kutunuzda ilginç şeyler ve güncellemeler alın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz.

Bir şeyler yanlış gitti.

KaynakCeo Haber
Önceki İçerikKira Yardımı Başvurusu’nda Nelere Dikkat Etmeliyim?
Sonraki İçerikTeminat Mektubu
İnş. Müh. İsmail Enes ERDEĞER
1989 yılında Ankara'da doğdu. 2010 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Teknolojisi bölümünden, 2016 yılında ise Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2010 yılından itibaren mesleki becerilerini geliştirmek için çalışma hayatına başladı ve profesyonel olarak çalışmaya devam etti. İlk olarak mimari uygulama projeleri üzerine kendisini bu alanda geliştirdi. Dikey geçiş sistemi ile inşaat mühendisliği bölümünü bitirerek çalışma hayatına mühendislik alanında devam etmekte. Mesleki hayatına üst yapı alanında sürdürdükten sonra, Endüstriyel yapı ve Sanat yapıları alanına yöneldi. Türk Akım projesi, Çanakkale 1915 Köprüsü, Kale projesi gibi önemli projelerde görev aldı. Genellikle çeşitli tipte prekast imalatların üretimi, ön gerilmeli prekast kirişlerin üretimi, tesis kurulum ve mobilizasyon süreçleri üzerinde çalıştı. Son olarak Romanya'da prekast kiriş üretim üzerine Bükreş Çevreyolu projesinde çalışmaktadır. Linkedin: https://www.linkedin.com/in/ismailenes E-posta: ismailenes.erdeger@insaport.com / ismailenes@gmail.com / iee@hotmail.com.tr

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.